If you missed Marie Fredriksson hype, check this news and that one too. Oh, don’t forget about this as well! Here below you will find latest Marie Fredriksson’s lyrics written down by some crazy non-Swedish speaking fans, including Nathalie, Patrícia and me. Enjoy!

12684_222639207894406_1608886123_n

KOM VILA HOS MIG
Written by: Mikael Bolyos

Solen den slår mot fönstret
Luften ligger så varm och tung

Det är skönt att vara människa
Den som ändå vore ung

Jag älskar dig för evigt
Det gör så ont att se dig svag

Du blundar för allt det vackra
Du blundar för varje dag

Kom vila hos mig, kom vila hos mig
Du behöver inte oroa dig
Kom vila hos mig, kom vila hos mig

Jag tröstar dig min kära
Men din tystnad gör mig svag

Du sjunker in i sorgen
Ner i själens svarta hav

Den tid vi har tillsammans
Blir så skör när dagen dör

Jag vill att du är lycklig
Se på ljuset utanför