Tusen tack för allt, Gyllene Tider! – thanx from the fans

19 concerts all around Sweden, taking a turn to Norway for 2 shows, 28 different songs played live, 7 most talented and fantastic musicians giving their 120% energy night after night on stage, 254 233 fans of all ages saying goodbye to one of Sweden’s best, if not THE BEST bands ever on their 40th anniversary tour by singing, dancing and clapping along, as well as cheering loudly. It was definitely one of the most gyllene summers ever! Truly unforgettable!

Since not all the fans could attend the very last show in Halmstad to hold up their TACK signs, I thought I would collect some thank you notes from fans around the world. Some of them travelled several thousands of kilometers to Sweden to see at least 1 or 2 shows, others attended more concerts and there were even a handful of hardcores who saw all or almost all gigs. Of course, it’s impossible to collect thanx thoughts from all 254 233 people who spent any time on this summer’s joyride, but all appearing in the video below represent the joy and fun we all had on tour.

Dear GT, take this VIDEO, as well as the fans’ thank you notes below as a HUGE THANK YOU for the whole tour and for 40 years of hit making and golden summers! It goes to all involved on and off stage! Your music will live forever in all our hearts and ears and … you know that you are welcome back anytime! 😉

I tried to collect the thank you notes by countries, but since GT is connecting people and there are some group thanx notes containing thoughts of fans from different countries, travelling together, you might find your note under one of your friend’s country in the list below.

Argentina

Paula (originally from Argentina, but living in Sweden): Nu har alla vännerna gått hem … det är över nu … men jag kommer ihåg alla stunder med er… för evigt etsade i mig! Så många härliga minnen! STORT TACK AV HELA MITT HJÄRTA för alla dessa år av äventyr som gett oss puls, alla resor, konserter där vi dansat mycket bättre än sjömän!!! Alla skratt, upplevelser av svenska sommartider i alla dess sidor… från Tylö sun till regn på en akvarell … onekligen befinner vi oss allihopa i himmel nummer 7 nu! Taaaaaack! Hoppas ni hör ljuden av mitt och alla andra hjärtan som verkligen brinner för er, allt gjort och kommer göra! Tusen tack! Ni är helt enkelt bäst!

Flor & Eze: Vi heter Florencia och Ezequiel och bor i Buenos Aires, Argentina. Vi gifte oss i januari 2019 efter att ha träffats genom var gemensamma kärlek till Roxette för många år sedan. Tänk att även om vi bor så långt bort från Sverige, vi har lyssnat på Gyllene Tider sedan 90-talet när vi båda var tonåriga. Deras musik har varit (och fortfarande är, som början av “Ljudet av ett annat hjärta” har alltid varit Florencias ringsignal!) en stor del av våra liv. När vi fått veta att GT skulle turnera en sista gång bestämde vi att besöka Sverige och se på dem spela live för en enda gång. Vi är så tacksam och lyckliga att vi fått chansen att göra det. Tack för tre underbara och oförglömliga konserter i Halmstad och Malmö. Att Florencia fått sjunga “Gå och fiska!” på första raden i Halmstad var en dröm som blev sann, hon var så lycklig! Vi har tagit hem ett minne för livet. ¡Gracias! <3

Ines, Valentina, Lucia Matilde, Clara, Emilio och Manuel: Tack GT för detta fantastiska musikresa. Det kommer att vara svårt att glömma Ullevi, ni var den äkta svensk pop maskin!!!

Silvana: Thanks so much for such an amazing tour! Thanks for the music, love & art! Jag älskar er!

María: Thank you GT for keep making memories for life throughout all these 40 years!

Diego: I just feel so lucky of I was been  able to experience this other part of the soundtrack of my life for this one last time. Thank you for sharing. Thank you for the fun. Thank you for the ride. Thank you golden boys, we gonna miss you. Thank you!

Australia

Bradley: Hi guys I’d really like to say thank you for the music throughout the years. I have met a lot of special friends over the years at shows which has been awesome. Thanks for signing the new LP to me and my two mates that was special. Thanks for the drumsticks and plectrums and thanks for letting me backstage for a solo meet and greet in Helsingborg I will never forget that. Your music will forever play in my home . Also It was very special to be interviewed by Jan-Owe Wikström and Anders Roos for the book that’s really fantastic. Your new album is great! I can’t believe how u can fly to France for 2 weeks and release something so brilliant, I sometimes wonder what would happen if u went to the studio for a year….. then I think nah! That would not be fair to the other Swedish artists haha! Enjoy retirement it’s awesome to go it in to of your game.

Austria

Karin (from Austria), Anne (from Sweden) and Jana (from Czech Republic): Thank you for all the fun.

Connie & Judith (from RoxBlog) (Österrike), Poli (Argentina, nu: Sverige), Alex (Spanien), Nadja (Tyskland), Ktoto (Spanien): Det var sommaren 1998 – Poli, underbar människa från (då) Argentina, hade planerad en resa med några av sina brevvänner igenom Sverige – fans allihopa förstås. Gemensam satte vi fot på svensk mark för första gången… under denna resan hamnade vi så klart i Halmstad. Det var av rena slumpen att vi råkade gå på en konsert med The Husbands på Kavaljeren, där en ung Micke Syd var med den där kvällen. Ganska nervösa fick vi ta kort och småprata lite med honom då… Nu, 21 år senare, efter en oförglömlig sista spelning på Brottet, var det dags att ta en farväl bild med såväl Micke som underbara vännen Poli – jag (Nadja) själv hade inte så många tillfällen att möta nån i gänget, men fick delta i andras glädje av att vara nära de på olika sätt. Så: TACK att NI alltid varit tålmodiga mot fansen, skojade, tog oändlig många kort och lyssnade – det betyder så mycket!

Brazil & Uruguay

Flavia and Bianca (from Brazil) and Majo (from Uruguay): Tack för musiken. Ni är bäst! Vi kommer att sakna er! Kram från Sydamerika!

Canada & Belgium

Katy (from Canada) and Ann (from Belgium): Thank you for a wonderful summer and a lifetime of amazing music!

Czech Republic

Valeria and Lenka: Bästa GT, för ni är det – Per, Micke, Göran, MP o Anders – ni är ett synonym med svensk sommar för mej! Tack vare Roxette har jag en gang för länge sen upptäckt att det även fanns ett annat band – som later sa annorlunda, ända sa otroligt bra, sa jag föll direkt när jag första gangen hörde Halmstads pärlor, sen dess har jag sett er uppträda under nagra av dem vackraste somrarna, alltid i Stockholm 2004,2013,2019 – det förblir oförglömliga stunder för mej! TUSEN TACK för alla refränger, sommarkänslor, ofta pa en o samma gang – nu är det med ett vemod i hjärtat att inse att det verkligen är dags att tänka pa refrängen – men ni slutar när ni är som bäst – med flaggan i topp o sa ska det vara! GT, jag kommer alltid älska er o musiken ni gav, ett tack räcker inte – men jag säger det fran hela mitt hjärta, det som alltid brinner för er, nu när det blir lite tuffare tider för oss, alla drömmare, TACK GT!!!

Petra: Hello Per and the boys, I would like to thank you for your fantastic tour! I attended 5 shows and I enjoyed it so much! I loved every mintute, every song from the tour. 🙂 A time to remember! Best Wishes to you all 🙂

Barbora and Katka: Thank you for all the magic moments with Gyllene Tider!

Finland

Mari: Tusen tack Gyllene Tider!

Germany

Melly och Chrissie: Tack för en underbar kväll i Ullevi!!

Nicole och Nadja: För mer än 20 år sedan blev vi barnflickor i samma familj vid bästkusten, lite söder om Göteborg (Hälsningar till Helena och Claes med familj!). Det var musiken som förde oss dit. Fem musikanter från Halmstad som gjorde att vi blev interesserade av Sverige och Svenska språket mer än vanliga tyska turister som nog mest tycker om älgar (resp. vägmärken). Efter var sin tid återvände vi båda två tillbaka till Tyskland – men med Sverige i hjärtat för evigt och en vänskap som vi nu tänkte fira med våran första gemensamma GT konsert, som tyvärr skulle bli den sista på samma gång. Familjsemester bokad på Öland för den ena, hushållspengar investerad i en oplanerad småsemester utan familj för den andra. Men: det blir aldrig som man tänkt sig…  Det var Kalmar vi skulle se. Som vi alla vet, var det influensan som förstörde ungdomsdrömmen. Inte minst till barnen som också skulle följa med. Hela året hade vi väntad på… Vi blev ganska ledsna allihopa. Så tog vi en “tysk” minut istället, satt på en sten vid Östersjön vid en skog, drack vin, tittade på solnedgången och drömde om flourt…ä nej, om vilken grymt kväll det skulle ha blivit – – – Var och en fick vi till slut se ER på scen. Båda med människor som betyder mycket för oss, fast inte med varandra. Men vänskapen återstår. Och så är det inte bara musiken, känslorna och minnena vi vill tackar för. Vi säger TACK FÖR ALLA VÄNNER ni skänkte oss.

Riccardo och Andreas: Billy, Jo-Anna, Henry…Riccardo och Andreas…och alla dom andra – vad skulle blir av dom utan er?! Vi var med under många år – år av glädje, sommer och sol … och nu sista svängen… Vem kan fatta det? I alla fall inte vi! För vi hade så himla kul med er, med era sånger, under era konserter… Tack för alla dessa ögonblick!!! Önskade vi kunde fråga Henry om han har en plan för det här med. Det blir tuffa tider…

Nicole, Helgo och Per: Det blev en till semester i Kalmar inom 2 veckor, helt oplanerat. 90 mil per väg från Tyskland för en sista dans med Gyllene Tider och med samma affisch som på Återtåget turnén 1996. Den här gången med min man och vår son, men tyvärr utan vår kompis Nadja som skulle ha följt med oss på konserten som blev inställt. TACK för alla åren och roliga minnen!

Manuela and Silvana: Greetings to you from Germany!

Irina + Claudia + Stephanie & Thomas: PROSIT GT40!!! Vi ska sakna Er musik och att Ni spela live!!! TUSEN TACK och tusen kära hälsningar!

Cabby: Very tired and everything’s hurting – back, legs, feets and at least my heart. But every single second of the last 4 weeks with 12 concerts and soooooo many incredible experiences were worth it – both with you guys from Gyllene Tider and with all the friends from the front rows! TACK for your music, for beeing so kind, talking to us, making pictures… let me feeling happy!!! TACK FÖR ALLT! WILL MISS YOU!!!

Chrissie: TACK för en gyllene sommar och TACK BoJo!!! Hälsningar från Chrissie RTW (Rocking The Wheelchair)

Cabby and Chrissie: Den här GT40 sommar kommer vi aldrig att glömma!!! TACK för ALLT!

Rickie: Tack så mycket för en underbar tid <3

Rickie and Cabby: Samma skrot och korn på väg mot GT40 Avskedsturnen. Vi hade det kul och med en gyllene överaskning på Strandvägen. TACK att du kom till oss!

Tanja: Dear Per, MP, Göran, Micke & Anders! Thanks a lot for the great entertainment the last years! I enjoyed to the fullest! During your last tour I saw several concerts with my family because I wanted to introduce you to my 3 year old son before it’s too late! He liked it and he use to sing „Sommartider“ now! Gyllene Tider för Rock‘n‘Roll!

Nancy: Tack for the music!

Daniel and Alex: Thank you for this amazing GT40 tour. It’s been a pleasure to be part of this last Sommartider journey. You totally rocked. How big and cool was Ullevi?! Still impressed! Thanx for the music, the countless reasons for travelling to Sweden, for being such an important part of our musical education and for being the kind and funny guys you’ve always been. We have been following Gyllene Tider’s music and history since the early 90s and for sure will do so forever. Sad to see you go – but happy we’ve been there so many times and grateful for the sound of one of the greatest swedish bands of all times. We loved every single note. Dankeschön, macht’s gut.

Ülfet & Ugur:

You made us laugh, you made us cry,
You made us sing along and jump up high 😉
Tack for the magnificent shows- we enjoyed them a lot! GT may have finished their tour after 40 years, but what remains is the gorgeous music & true love! Tack för allt!

Christian: Thank you for 40 years of inspiration. I enjoyed your concerts so much. Will miss this summer vibes.

Vera & Chris: Thank you for the last 4 amazing tours! #memoriesforever

Sandra: A huge thanks goes to the guys and girls on stage and also everyone off stage who made GT40 possible. It was the most fantastic final GT tour one can think of. So many memories that came up from the tours in 1996, 2004 and 2013 and so many new wonderful memories that have been added. I will miss it badly but I also feel glad and blessed that I had the chance to be part of it for one last time. TACK!!!!!!

Hungary

Patrícia (from RoxBlog): RoxBlog was there! Haha. Indeed. And enjoyed every second of all 19 shows to the full! When I first heard about Gyllene Tider in 1994 and got a copied Moderna Tider cassette from one of my friends’ father after he visited Sweden that year, I had been longing for seeing the band live one day. The first time I could see you on stage was in 2013. The premiere gig in Halmstad back then was one of the most memorable experiences of my life. Never thought that 6 years later I already have to say goodbye to you. Tack GT för 19 grymma och oförglömliga konserter! Kommer att sakna er! Jag vill aldrig att musiken ska tystna, jag kommer aldrig sluta lyssna på era låtar. Tack för alla hitsen och alltid positiva vibbar!

Gyöngyvér: My second tour with GT; 14 concerts, 200+ hours of queueing, many nights with just a few hours of sleep 🙂 & I would start it again any time! 🙂 I hope you know you’re one of the best bands ever existed in this Universe! I am lucky I could see you live! Our life wouldn’t quite be the same without your music! Special thanks to Micke Syd for taking the time to greet us in Leif’s, you don’t know how much it meant to me! I will cherish this memory forever! “So much to mention but you can’t find the words…” I’m greatful, happy and sad. I’ll never forget the adventures on the tours, the music, the energy and love from the stage,  and I’ll live in hope it wasn’t the last tour! 😉 I am wishing you all good health and happinnes in your lives!

Lithuania

Auryte (from Lithuania, living in Denmark) and Eliza (from Poland, living in Sweden): Tack för musiken, för magiska konserter, för vännerna, för de underbara minnen. De tar aldrig slut, de stannar kvar för evigt i våra hjärtan. Tack för gyllene tider.

Netherlands

Sandra: Thanks so much for four amazing shows. I am very happy that I could be part of this amazing farewell tour. Goodbye!

Norway

Monica and Arnhild: Takk for 40 år med fantastisk musikk, Gyllene Tider! Dere sprer glede og varme, og alt dere har gjort vil vi for alltid gjemme i våre hjerter.

Elisabeth og Monica: En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker, som ändrar det du det ser….. TAKK Gyllene Tider. Per, Mats, Micke, Göran og Anders for at dere og musikken deres har vært med oss nesten hele vårt liv, som et soundtrack til livet vårt. I alle livets opp og nedturer finnes det en Gyllene Tider låt som passer. Vi er Monica fra Namsos til venstre, og Elisabeth fra Bergen til høyre. Helt fremst er Marianne, søster til Elisabeth. Ikke så dedikert, men var på sin første GT konsert på selveste Ullevi nå og digget det! Vi er fra Norge såklart. Garantert de største fansene fra Norge! Takket være Per ble vi to kjent og fikk vennskap for livet selv om det er drøyt 80 mil mellom oss. Historien vår startet i 1992 når Elisabeth sendte ut en kontaktannonse/etterlysning til bladet TOPP hvor hun etterlyste Monica som hadde vært avbildet under «jeg møtte en kjendis» sidene i samme blad, der hun var avbildet etter et stjernemøte med Per. Misunnelig til tusen men nysgjerrig på å finne en like dedikert fan som den unge Elisabeth på den gang 11 år ble starten på et langt vennskap hvor vi har delt mange konserter sammen, og før i tiden, kasser på kasser med brev! I brevene oppdaterte vi hverandre på det som var skrevet i Okej, Topp osv. og byttet posters, kassetter, opptak og VHS filmer med tv opptreden og konserter. Vi lærte oss svensk som en bonus, livet var herlig og ubekymret. Og postmenn både i Bergen og Namsos var sikret jobb så lenge det ble produsert noe på vestkysten av Sverige. Tenk så vakker musikk er, som fører mennesker sammen! Vi feiret 25 år med vennskap sammen på Ullevi nesten helt fremst, etter 7 timer i kø. Så verdt det, kvelden var et fyrverkeri av en fest, et høydepunkt og en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg vil på vegne av meg og Monica takke for musikken, de nydelige tekstene, og takk for at vi har fått følge dere i så mange år! Det å være så trofast og dedikerte som fan er noe veldig spesielt og fint, og noe denne generasjonen aldri vil forstå. Mine barn bare rister på hodet og forstår ikke hvordan man kan høre på samme sanger i 30 år. Takk for en fin reise, ringen er sluttet, men for all del, vi ses igjen! Tror vi…. Eller håper…. Kanskje på Bettans bar en sommerdag i juni, hvem vet. Lova at ni aldrig glömmer bort oss, vi glömmer aldrig er………..

Poland

Tomasz (from RoxBlog): Gyllene Tider for rock’n’roll! Got to know the band properly around 15 years ago with Finn Fem Fel album and during this crazy phase of myself learning Swedish… First I saw these guys in 2010 in Halmstad during Roxette revival gig. Then fast forward to 2013 and 2019 tours, 9 concerts in 5 cities, travelling back and forth to Poland. What a journey it was! I understand that all good things must come to an end, but hey, why did it happen to Gyllene Tider?! Fattar ni vad det handlar om?! Big thanks to everyone involved: Anders, Göran, Mats, Micke and Per in the first place for bringing these great tunes to life – live. And thank you to all my Rox-GT friends – Patricia, Basia, Sandra, Slawek, Lukasz, Eliza, Auryte and whoever I met, greeted and sang with. See you around. Music lives on.

Basia: Thanks for making yet another summer an unforgettable memory for lifetime. It was a pleasure to be part of it, sharing the best moments with people on and off stage. There is nothing better than friendship,  passion and music – and we had it all for those few weeks, sharing joy and happiness of being in the very right place in the very right time with the very right people…. and it was like that. The very last “När alla vännerna gått hem” in Halmstad was one of the most magical moments ever. Thanks for making it all happen! Tack tack tack! From Poland with <3

Russia

Kate: Kära Per, Micke Syd, Anders, MP, Göran! Tack så mycket för denna turné. I was very lucky to see you in Halmstad on the first concert of the tour. And the rain made it even more unforgettable. It only proved that the joy and happiness that you bring overcomes everything and it’s worth the wait, rain and cold all the way), Stockholm, Karlstad, Eskilstuna… Wish the list would be longer… Even though it’s a farewell tour ( I really don’t like to think of it), GT stays forever with me as big part of my life as it’s been for the most of my life. The happiest and important moments in my life are connected with you. And min svenska definitely gets better with every GT tour)). Love you forever!

Masha: Tusen tack!!!!! Dearest Gyllene Tider!!! Per, Micke Syd, Anders, Göran! It’s always a privilege to see you LIVE. I feel at home at your concerts, so happy, so at my place. Love you forever!!!

Evgeny: 1000 T A C K för allt! Ni är bäst (när det gäller).

Julia, Evgeny and Sergey: Tack för ni är så kul och het!

Yana (Russia/Sweden), Alex (Ukraine/Sweden), Christian (Germany), David (Germany): Thank you for the music that we are keeping in our hearts from early childhood and it will stay there forever. Your music breaks any borders and unites nations into one big world of joy and happiness. P.S. from Yana and Alex. Anders you are hot!!

Mikael: Tack Gyllene Tider för att göra mitt liv ful av den här fantastiska musiken, kärlek och trevlighet! Jag är så glad att 15 av dessa 40 år ni var med mig. Tack! Tack! Tack!

Alexey: Opening GT concert in Halmstad was my first and last time I’ve seen you. I was empowered by your drive and energy, I really felt like I can do everything. Incredible feelings and emotions, many many thanks for letting me feel so alive!

Alex:

My heart is in Halmstad, my heart is not here;
My heart is in Halmstad watching Gyllene Tider;
Watching Gyllene Tider, from the very first row;
My heart is in Halmstad, wherever I go.
Farewell to my Halmstad, farewell to the North,
The birthplace of Gessle, the country of worth;
Wherever I wander, wherever I rove,
Best concerts at Brottet, forever I love.

Spain

Mariana, Alex, Ktoto, Judith, Rosa, Caridad, Carlos (from Spain), Nadja (from Germany), Connie (from Austria), Mattias, Candela, Paula (from Argentina-Sweden): Tusen tack ska ni ha! Tack för alla dessa gyllene år! År av musik, resor, konserter, träffar med vänner, så många goa skratt!… och alla minnen som kommer leva i oss för evigt! Ni är bäst! Älskar er!

Sweden

Christel och Åsa: Vi vill tacka för en fantastisk sommar som vi aldrig kommer att glömma! Vi har dansat, sjungit, skrattat och gråtit med en under 14 underbara kvällar den här sommaren. För att göra det möjligt så har det blivit många mil för turnébilen att rulla, galet mycket fler timmar i kö än vi vågar tänka på och ett antal nätter med extremt dålig sömn. Vi har vandrat i sommarregn och njutit i solsken. Men inget av det spelar någon roll när vi står där längst fram och vi får ögonkontakt med någon av er om så bara för en tiondels sekund. Den glädje ni har spridit bara genom att göra det ni är bäst på gör alla våra strapatser värda det, men våra familjer är eventuellt av en annan åsikt. Nu när turnén är över och vi har sagt hej då till Gyllene Tider känns allt tomt, så tomt. Allt som finns kvar nu är massor av underbara minnen från våra 40-åriga liv. Ja, Gyllene Tider har funnits med hela våra liv. Ni har funnits där som tröst, glädjespridare och trygghet i hela vår uppväxt och våra vuxna liv. Vad ska vi göra nu när vi har sagt hej då till vår uppväxt? Livet går såklart vidare, men det kommer vara lite tristare, lite gråare och tyvärr ganska mycket mer normalt. Vi hoppas ni förstår hur mycket ni och er musik har betytt för oss i våra liv. Tack för allt!!!

Camilla (from Sweden) and Thorsten (from Germany): ”Det är över nu”?! Är det verkligen så, har svårt att riktigt förstå… Den här sommaren har varit såå fantastisk, you guys are the best!! Vilken glädje och energi, både hos er och oss i publiken, energiboost! (I ur och skur) TACK för alla år, GYLLENE TIDER är och kommer alltid att vara svensk sommar!! By the way, You understand it’s ok to change your mind, right?!

Åsa J.: Have so much to thank about. Been there from The beginning! And I Just love Gyllene Tider. Over all I want to thank Göran Fritzin, my biggest idol. Just love them!

Peter och Carola: Tack för 40 år av fantastiska låtar, grymma turnéer och underbara minnen!

Jonathan: Tack för en fantastisk sommar, en ovärderlig låtskatt och för alla oförglömliga tider!

Angelica: Tack Gyllene Tider för 16 fina år! Ni har gett mig så mycket.

Liselotte och Anna-Karin: Som nyblivna GT-fans vid 11-års ålder, svor vi med ett barns naivitet att alltid vara trogna fans. Nu, 38 år senare, kan vi konstatera att det blev så. Vi träffades på en konsert 1982 och har varit bästa vänner sedan dess. Ni har präglat vår vänskap och er musik har alltid varit med oss genom alla faser i livet såsom barndom, tonårstid, familjebildande, jobbiga tider och gyllene tider. Er musik har format oss och gjort oss till dom vi är idag. GT, tack för musiken! Vi älskar er.

Victoria och Daniel: Tack för underbar musik och helt underbara konserter. Det kommer att vara ett tomrum efter er som inte går att fylla. Vi hoppas innerligen på ett GT50. Hoppas att vi ses.

Jimmy: Jag står i evighetsskuld till Gyllene Tider. Min fru och jag träffades på en kurs i svenska. Om hon inte hade varit förtjust i Gyllene Tider i många år, om hon inte hade lärt sig svenska för att kunna alla låtar utantill, skulle vi aldrig ha träffats! Tusen tack!

Erina (Russia / Sweden): Kära Per, Micke, Anders, Göran och MP! När jag (en småstadsflicka från Ryssland) var 16, upptäckte jag er musik och då började mitt liv förändras. Nu vet jag att så manga underbara saker bara har hänt tack vare er alla. Förra juli gifte jag mig i Tylösand och nu bor jag med min älskade man Jimmy i Umeå (fast jag drömmer fortfarande om ett litet hus på bästkusten 😉 ). Vi skulle aldrig ha träffats om jag inte hade börjat läsa språket! Jag har världens bästa vänner med vilka jag har rest runt om i Sverige i sista 12 år bara för att se er spela live. Mitt liv är som jag har tänkt mig. Tack för att ni hjälpte mig tro på att drömmar kan bli till verklighet. Er underbara musik är ett ljudspår i mitt liv, den spelar dagen runt i mitt hjärta och är en stödpelare när jag är i nöd. Jag är oerhört tacksam för allt. Jag älskar er och kommer alltid vänta och hoppas på en ny turné.

Switzerland

Inga-Kerstin: När beskedet kom att ni ska ge er ut på turné en sista gång var det inte alls självklart att det skulle gå vägen för mig att få se en av era konserter. Jag är 39 år gammal och kommer från Schweiz och är rullstolsburen. Jag är ett stort Roxette fan sedan 90-talet och då kan man ju inte undgå Gyllene Tider, och svenska språket heller, vilket jag jätte gärna använder så ofta jag kan. Jag fick se fyra fantastiska konserter med er genom åren; 2004, 2013 och jag fick nu ännu en grym kväll i Helsingborg på Sofiero Slott med min kära vän Anne som jag nog aldrig hade träffat om ni inte fanns. Er musik är Sverige sommar Tylösun glädje men mest… KÄRLEK. Tack för alla låtar som kommer föralltid vara en del av mitt liv. Ett specielt stort tack till Micke Syd för trumpinnarna och det fina samtalet mitt i natten. Du kommer altid vara Sveriges snällaste trumslagarpojke för mig. <3

Jörg: Tack för musiken. Tack för att du dansar. Tack till GT-flickorna (Dea und Malin) för all den positiva energin.

Karin: Thank you for 5 wonderful concerts. It was a fantastic joyride. I will never forget it and makes me so incredibly happy! Tusen tack!

UK

Ailsa: Skål!! Thank you for the music, friendship and unforgettable memories. It may be over now, but wow it was fun! TUSEN TACK!!

Ally: 27 years of listening to GT, translating songs from a cassette back in 1992 sent via a German penpal, to seeing you perform live for the first time in 2004 and meeting you guys backstage in Stockholm. GT’s music will always have a special place in my heart. This years tour was amazing, the perfect ending to some amazing music. Tusen Tack GT!

Jackie: Tack GT, for some fantastic music! Your music will live on!

 

In case your message can’t be found above, but you would like me to add yours too, please, send me an e-mail to gt40tack@gmail.com. /PP

Watch the fans’ “thank you” video HERE!