Zpargo – Bara en på tusen

Zpargo - Bara en på tusenMikael Bolyos did it again. He shared a new-old song in which he was involved both as a songwriter and as a keyboard player. “Bara en på tusen” (Only one in a thousand) was recorded by Swedish trio called Zpargo (Mikael Bolyos, Göran Rydh and Lasse Johnsson). They released just two singles “Du finns i mig”/”Ge mig en chans” in 1984 and “Bara en på tusen”/ “Känner du” in 1985.

DOWNLOAD IT

Bara en på tusen

I fantasin finns inga svara år
Jag lever lyckligt både höst och vår
Men här gör det ont att vara kär

Det som för mig kan vara genialt
Uppfattar du ibland som helt banalt, bisarr
Gör ont att vara kär

Bara en på tusen
Tänder kärleken som jag bär
Du är den på tusen
Och det gör ont att vara kär

Kan kanske kasta ur mig stora ord
Desperation orsakar fel mord, oh nej
Ditt liv är till för mig
Du dominerar helt mig, känns så stark
Trotts att du kan va’ både hård och kall mot mig
Mitt liv är till för dig

Bara en på tusen
Tänder kärleken som jag bär
Du är den på tusen
Som jag vill älska, älska, älska
Bara är en på tusen
Trotts alla timmarna i misär
Du är den på tusen
Och det gör ont att vara kär

Thanks to Evgeny Perekopskiy (Ivanycz @ R2R) for uploading the song and Gyllene_Tjej for writing down the lyrics.o